Transport

Personalul firmei noastre se ocupa de manipularea sicriului, incepand de la preluarea acestuia de la morga spitalului, de la domiciliu sau de la azil, pana la depunerea la bierica sau capela, in incinta sau in afara cimitirului.

Transportul este asigurat cu autovehicule funerare specializate, omologate si autorizate, cu respectarea normelor legale. De asemenea, asiguram si transportul familiei si a participantilor la ceremonialul funerar, precum si a coroanelor si jerbelor.

Transportul funerar presupune deplasarea sicriului si a cortegiului pe timpul ceremoniei de inhumare de la domiciliu, spital, azil pana la cimitir, pe raza orasului Bucuresti si in zonele limitrofe. Firma noastra dispune de masini funerare autorizate, specializate si omologate pentru transporturi in tara si in afara tarii, care satisfac cele mai inalte exigente ale clientilor, respectand normele legislatiilor in vigoare.Masinile sunt dotate cu sistem de climatizare, pentru a asigura o temparatura optima si a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.