Informatii

Decesul

Decesul persoanelor dragi noua este cel mai dureros si mai tragic eveniment dintre experientele petrecute pe parcursul vietii. Pentru a va usura trecerea peste acest eveniment, Pompe Funebre Bucuresti Non Stop va ofera Servicii Funerare Complete in Ilfov si in toate sectoarele Bucurestiului.

Constatare deces

Documentul care atesta constatarea decesului este certificatul constatator de deces(CMCD). Acesta se elibereaza ca urmare a constatarii decesului, operatiune pe care o poate face medicul nostru specialist, cu drept de libera practica,sau medicul de familie, in a carei evidenta pacientul a fost inscris.In cazul mediculu de familie procedura legala impune sa nu existe suspiciuni cu privire la cauzele decesului , iar persoana decedata va putea fi examinata si identificata pe baza unui document de identitate.

Imbalsamare

Imbalsamarea este un procedeu medical ce are drept scop conservarea cadavrului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia, cauzata de factori externi. Aceasta se efectueaza de catre personal medica autorizat si calificat in meseria de autopsier, in prezenta medicului care a constatat decesul. Ca urmare acestei operatiuni, medicul legist procedeaza la eliberarea cetificatului de imbalsamare, document care este obligatoriu pentru insotirea sicriului pe timpul transportului, cat si pentru depunerarea decedatului la capela.

Alegerea sicriului

Atunci cand o persoana draga noua paraseşte aceasta lume, este important sa alegem un sicriu care sa ii aduca un omagiu acestei persoane. Consilierii noştri va pot ajuta in alegerea sicriului ideal, acest serviciu este gratuit. Avand o gama variata de sicrie, alegerea celui mai bun sicriu, poate fi uneori dificila, mai ales in aceste momente. In functie suma alocata acestui eveniment neplacut, va garantam ca veti fi multumiti de alegerea facuta şi de calitatea serviciilor noastre.
         Livrarea sicriului este inclusa in toate pachetele noastre.

Servicii Funerare de Toaletare a Decedatului

Prin toaletare, se întelege operatiunea de spalare, de igienizare, de barbierit si de cosmetizat a persoanei decedate.

Preluam toate sarcinile procesului de inmormantare

Avem grija ca familia sa beneficieze de un set de produse si servicii funerare complete. Alegerea sicriului, constatarea decesului de catre medicul constatator, obtinerea certificatului de deces, alegerea uneicruci, alegerea prosoapelor, batistelor, accesorii funerare, coroane, aranjamente florale, coliva, colaci, lumanari, asigurarea masinilor necesare transportului pentru persoana decedata, dar si a cortegiului funerar vor fi asigurate de noi. Incercam sa reducem din durerea familiei, oferindu-va ajutor intr-un moment greu al vietii, prin oferirea unor servicii funerare complete, de calitate, prompte si la preturi avantajoase.

Apelati cu incredere la serviciile noastre.

Va ajutam sa treceti usor peste detaliile legate de procesul de inmormantare.

Suntem la dispozitia dumneavoastra non-stop, 24h/24h, 7 zile/saptamana, oferindu-va servicii funerare de calitate.